Olavslekene, Sarpsborghallen 14.-15. oktober

 

Påmelding til Olavslekene, Sarpsborghallen lørdag 14. og søndag 15. oktober 2017.

Olavslekene er sesongens første storstevne med overnatting. Vi legger opp til at svømmerne overnatter sammen på St. Olav Videregående Skole som ligger ved siden av svømmehallen. Vi har god erfaring med at overnattingen er sosialt byggende der svømmerne får oppleve et tettere samhold i tillegg til det sportslige i svømmehallen. For å unngå å stresse avgårde grytidlig på lørdag morgen (innsvømming fra 06.45) legger vi denne gangen opp til at svømmerne overnatter på skolen fra fredag til lørdag og fra lørdag til søndag. Da er det lettere for svømmerne å være mer opplagt til innsvømming på lørdag morgen.

Aldersgrensen for å delta på Olavslekene:
Olavslekene er for utøvere født 2007 og eldre.
* Dersom noen av svømmerne ønsker å delta på rekruttstevner etter de har deltatt på Olavslekene, så kan de selvsagt det.

Påmelding:
Påmeldingsfrist med bindende påmelding innen torsdag 28. september kl 19:00.

Påmeldingen skjer i forbindelse med trening ved at svømmerne snakker individuelt med sin gruppetrener. Vi ønsker i tillegg bekreftelse på mail til trenere for B- og C svømmere.
Innbydelsen inneholder øvelsesoppsettet m.m. og ligger i dokumentarkivet

Kostnader til startkontigent:
Startkontigenten koster 100 kroner per individuelle øvelse.

Kostnader for overnatting og mat:
Overnatting fra fredag til lørdag + lørdag til søndag koster 650,- kroner per utøver. Denne totalpakken inkluderer frokost og matpakke for både lørdag og søndag + felles middag lørdag kveld + mellommåltider og tilgjengelig mat under hele svømmestevnet. NB! Svømmerne må ha med egen matpakke til fredag kveld.

Transport
Transport organiseres på egenhånd, dvs i privatbiler. Dersom noen av svømmerne ikke har mulighet til å bli kjørt til Sarpsborghallen, så anbefaler vi at det avtales samkjøring med andre svømmere. Vi satser på å reise i privatbiler fra Farrishallen kl 17.30 fredag 13.10.

Oppmøte til rigging av madrasser etc på St. Olav Videregående Skole fredag kveld den 13. oktober er seinest kl 19.45.

Dette må svømmerne også ha med seg på Olavslekene:

  • En stor luftmadrass til å sove på som det IKKE er hull i!
  • Pute, dyne, laken, sengetøy evt sovepose for de som vil bruke det.
  • Et ekstra varmt underlag til å ha under lakenet, for eksempel saueskinn eller liknende (madrassen blir ofte veldig kald om natta!).
  • Pysj eller klær som gjør at man ikke fryser om natta. Det er ikke alltid varmeanlegget står på om natta på skolene! Derfor bør alle ta med seg en genser og bukse som er deilig å sove med om natta + en hals/skjerf som de kan ha rundt halsen når de sover.
  • Nok klesskift, håndkle

Ta kontakt hvis det er noe dere lurer på.

mvh,
Atle Gulbrandsen, mob 930 77 833
Sportslig leder Larvik svømmeklubb