SaS Open lørdag 1/4 til søndag 2/4 – 2017

Påmelding til SaS Open i Sandefjord Svømmehall lørdag 1/4 til søndag 2/4 – 2017.

Se konkret informasjon om påmeldingen til SaS Open lenger nede i denne mailen.

Påmeldingsfrist søndag 19/3 kl 21:00.

Innbydelsen ligger tilgjengelig i filarkivet. Innbydelsen inneholder øvelsesoppsettet, tidspunkter m.m.

Transport
Transport organiseres på egenhånd. Dersom noen av svømmerne ikke har mulighet til å bli kjørt til svømmehallen, så anbefaler vi at det avtales samkjøring med andre svømmere.

Aldersgrensen for å delta på SaS Open:
SaS Open
er for utøvere født 2008 og eldre.
* Dersom noen av svømmerne ønsker å delta på rekruttstevner etter de har deltatt på dette stevnet, så kan de selvsagt det.

Stevnerutiner og tidspunkter:

Alle svømmerne som deltar på et svømmestevne MÅ delta på innsvømming.
Oppmøte til innsvømming er seinest en time før stevnestart, helst før.

Se tidspunkter for innsvømming og stevnestart i innbydelsen som ligger vedlagt.

15 minutter før stevnestart hver stevnedag samles alle svømmerne i Larvik Svømmeklubb på avtalt sted inne i svømmehallen til FELLES HEIAROP og LAGBILDE!
Viktig! – Når svømmerne er ferdig med å svømme en øvelse, så skal svømmerne komme direkte bort til trener for å få feedback på løpet sitt. Dette skal alltid skje før svømmerne går til foreldrene sine når et løp er ferdigsvømt.

Bekreftelse uansett
NB! – For at  påmeldingen skal være så ryddig som mulig, så trenger hovedtrener beskjed på mail om deres svømmer skal delta på stevnet eller ikke. Dette sørger for at vi unngår eventuelle misforståelser, samt at vi får en veldig tydelig oversikt over hvem som skal delta og hvem som ikke skal delta på det aktuelle stevnet.

Når hovedtrener har mottatt beskjed på mail fra de foresatte om svømmeren skal delta på stevnet, så melder svømmeren seg på stevnet sammen med sin gruppetrener i forbindelse med trening frem til påmeldingsfristen.

(NB! – Se spesifikk informasjon om påmelding til SaS Open nederst i denne mailen).
NB! – Det er veldig viktig at påmeldingsfristen respekteres. Påmeldingen skal igjennom flere ledd etter at påmeldingen er organisert sammen med svømmerne.

Hvor mye koster det å delta på dette stevnet?
Startkontingenten er kr. 100,- per individuelle øvelse og kr. 200,- per lagøvelse.

Årsklasse 2007 og 2008 betaler kr. 100,- uansett antall øvelser.

NB! – Larvik Svømmeklubb sender ut samlet regning for alle stevner.

Lisens for 2017 dersom dette stevnet er det første stevnet svømmeren deltar på i 2017

Siden alle idrettsutøvere i Norge må betale lisens for å kunne delta på konkurranser, så kommer kostnadene for lisensen for 2017 i forbindelse med faktureringen av det første stevnet svømmerne deltar på i 2017. Lisens må betales for at svømmerne skal ha muligheten til å delta i konkurranser og lisens betales kun en gang i året.

Med lisensen følger det en rekke fordeler! Vi anbefaler utvidet lisens.
– Se informasjon om lisens på linken nedenfor.

Informasjon om lisens finner dere på denne linken:
http://svomming.no/forbundet/klubbdrift/organisasjon/lisens/

Startlisens 2017 – Norges Svømmeforbund

svomming.no

Startlisens For 2016 var den eneste forskjellen i vilkår mellom grunnlisens og utvidet lisens behandlingsgarantien (3 måneder for grunnlisens, og 3 dager for …

Dette må svømmerne ha med seg på stevnet:
Joggesko, shorts og t-skjorte! Alle svømmerne fra LSK som har LSK-klubbtøy må ha på seg klubbtøyet under stevnet. Det er viktig at vi ser like ut!
– Drikkeflaske som fylles jevnlig med vann og drikkes jevnlig av hele sevnedagen. Drikke veldig ofte er viktig på svømmestevner, også på kvelden før svømmestevnet og på morran før svømmestevnet!
– Sportsdrikk og energibarer.
– En ekstra stor og sunn matpakke for hele stevnedagen! Mellomgrovt brød, pastasalat med kylling etc er en fordel da svømmerne er relativt ofte i vannet. Smoothie med havregryn/korn til mellommåltider gjennom hele stevnedagen er genial stevnemat. Generelt sunn mat som varer litt og som samtidig er brukbart lett fordøyelig.
– Ekstra badebukse/baderakt, svømmebriller, badehette (helst LSK-badehette).
– Nok lommepenger til hele stevnet, dersom dere ønsker å kjøpe noe.
– Musikk, bøker, kortstokk eller noe å koble av med mellom slagene dersom dere ønsker det.


Påmeldingsfrist med bindende påmelding innen søndag 19. mars kl 21:00.


NB! – Larvik Svømmeklubb praktiserer bindende påmelding til alle svømmestevner.

Siden det er bindende påmelding vil det si at dersom LSK etter påmeldingsfristen får beskjed om at noen ikke kan delta allikevel, så må regningen for stevnet betales uansett. Grunnen til dette er at Larvik Svømmeklubb praktiserer forhåndsbetaling til alle stevner.

Påmelding til en svømmekonkurranse:
Svømmerne melder seg på i samråd med sin gruppetrener i forbindelse med treningene frem til påmeldingsfristen. Påmelding gjennomføres kun når hovertrener har fått den bekreftelse på mail.

 

NB! – Dersom det er svømmere som ikke får meldt seg på i forbindelse med trening i løpet av denne uken, så melder de seg på til SaS Open på samme måte som når man melder seg på til et rekruttstevne. Det vil si på følgende måte:
I dette tilfelle melder svømeren seg på ved å sende en påmeldingsmail til hovedtrener med svømmernes fulle navn, fødselsår og hvilke øvelser som svømmeren ønsker å delta på.

 

Mailadressen til hovedtrener: magnusbl87@hotmail.com

Med vennlig hilsen
Magnus Brathagen Lindhjem
Hovedtrener, Larvik Svømmeklubb

 

www.larviksvommeklubb.no
magnusbl87@hotmail.com
934 12 039