Asker Open

Påmelding til Asker Open i Risenga Svømmehall, fredag 6/1 til søndag 8/1 – 2017.

Asker Open er det svømmestevnet i Norge som gir den siste muligheten for å kvalifisere seg til LÅMØ. I henhold tildette legges det av stevnearrangøren til rette for at deltakerne skal få muligheten til å svømme alle LÅMØ-øvelsene denne helgen. Asker Open er et svømmestevne for alle våre svømmerne som er født i 2006 og eldre.


Påmelding skjer på treningene frem til påmeldingsfristen. Altså på treningene tirsdag 13/12, onsdag 14/12 og torsdag 15/12.

Påmeldingsfrist torsdag 15/12 kl 18:00.

 

Dersom noen av utøverne som kan tenke seg å delta på dette stevnet, men som ikke er tilstede på treningene frem til påmeldingsfristen, så kan påmeldingen sendes på mail til meg.

 

Vedlagt følger innbydelsen. Innbydelsen inneholder øvelsesoppsettet, tidspunkter m.m.

Transport
Transport organiseres på egenhånd. Dersom noen av svømmerne ikke har mulighet til å bli kjørt til svømmehallen, så anbefaler vi at det avtales samkjøring med andre svømmere. Det tar ca 1 time og 20 minutter i bil fra Larvik til Risenga Svømmehall.

Aldersgrensen for å delta på Asker Open:
Asker Open er for utøvere født 2006 og eldre.
* Dersom noen av svømmerne ønsker å delta på rekruttstevner etter de har deltatt på dette stevnet, så kan de selvsagt det.

Stevnerutiner og tidspunkter:

Alle svømmerne som deltar på et svømmestevne MÅ delta på innsvømming.
Oppmøte til innsvømming er seinest en time før stevnestart, helst før.

Se tidspunkter for innsvømming og stevnestart i innbydelsen som ligger vedlagt.

15 minutter før stevnestart hver stevnedag samles alle svømmerne i Larvik Svømmeklubb på avtalt sted inne i svømmehallen til FELLES HEIAROP og LAGBILDE!

Viktig! – Når svømmerne er ferdig med å svømme en øvelse, så skal svømmerne komme direkte bort til trener for å få feedback på løpet sitt. Dette skal alltid skje før svømmerne går til foreldrene sine når et løp er ferdigsvømt.

Bekreftelse uansett
NB! – For at  påmeldingen skal være så ryddig som mulig, så trenger hovedtrener ha beskjed på mail om deres svømmer skal delta på stevnet eller ikke. Dette sørger for at vi unngår eventuelle misforståelser, samt at vi får en veldig tydelig oversikt over hvem som skal delta og hvem som ikke skal delta på det aktuelle stevnet.

Når hovedtrener har mottatt beskjed på mail fra de foresatte om svømmeren skal delta på stevnet, så melder svømmeren seg på stevnet sammen med sin gruppetrener i forbindelse med trening frem til påmeldingsfristen.

NB! – Det er veldig viktig at påmeldingsfristen respekteres. Påmeldingen skal igjennom flere ledd etter at påmeldingen er organisert sammen med svømmerne.

Hvor mye koster det å delta på dette stevnet?
Startkontingenten er kr. 100,- per øvelse.
NB! – Larvik Svømmeklubb sender ut samlet regning for alle stevner.


Lisens for 2017 dersom dette stevnet er det første stevnet svømmeren deltar på i 2017

Siden alle idrettsutøvere i Norge må betale lisens for å kunne delta på konkurranser, så kommer kostnadene for lisensen for 2017 i forbindelse med faktureringen av det første stevnet svømmerne deltar på i 2017. Lisens må betales for at svømmerne skal ha muligheten til å delta i konkurranser og lisens betales kun en gang i året.

Med lisensen følger det en rekke fordeler! Vi anbefaler utvidet lisens.
– Se informasjon om lisens på linken nedenfor.

Informasjon om lisens finner dere på denne linken:
http://svomming.no/forbundet/klubbdrift/organisasjon/lover-for-klubbdrift/#1453122191647-b77a0e86-e022

Dette må svømmerne ha med seg på stevnet:
Joggesko, shorts og t-skjorte! Alle svømmerne fra LSK som har LSK-klubbtøy må ha på seg klubbtøyet under stevnet. Det er viktig at vi ser like ut!
– Drikkeflaske som fylles jevnlig med vann og drikkes jevnlig av hele sevnedagen. Drikke veldig ofte er viktig på svømmestevner, også på kvelden før svømmestevnet og på morran før svømmestevnet!
– Sportsdrikk og energibarer.
– En ekstra stor og sunn matpakke for hele stevnedagen! Mellomgrovt brød, pastasalat med kylling etc er en fordel da svømmerne er relativt ofte i vannet. Smoothie med havregryn/korn til mellommåltider gjennom hele stevnedagen er genial stevnemat. Generelt sunn mat som varer litt og som samtidig er brukbart lett fordøyelig.
– Ekstra badebukse/baderakt, svømmebriller, badehette (helst LSK-badehette).
– Nok lommepenger til hele stevnet, dersom dere ønsker å kjøpe noe.
– Musikk, bøker, kortstokk eller noe å koble av med mellom slagene dersom dere ønsker det.


Påmeldingsfrist med bindende påmelding innen torsdag 15. desember kl 18:00.


NB! – Larvik Svømmeklubb praktiserer bindende påmelding til alle svømmestevner.

Siden det er bindende påmelding vil det si at dersom LSK etter påmeldingsfristen får beskjed om at noen ikke kan delta allikevel, så må regningen for stevnet betales uansett. Grunnen til dette er at Larvik Svømmeklubb praktiserer forhåndsbetaling til alle stevner.

Påmelding til en svømmekonkurranse:
Svømmerne melder seg på i samråd med sin gruppetrener i forbindelse med treningene frem til påmeldingsfristen. Påmelding gjennomføres kun når hovertrener har fått den bekreftelse på mail.

Dersom svømmerne av ulike årsaker ikke har fått meldt seg på i forbindelse med trening før påmeldingsfristen, så gjøres påmeldingen til svømmestevnet på samme måte som når man melder seg på til et rekruttstevne.
I dette tilfelle melder svømeren seg på ved å sende en påmeldingsmail til hovedtrener med svømmernes fulle navn, fødselsår og hvilke øvelser som svømmeren ønsker å delta på.

 

Mailadressen til hovedtrener: magnusbl87@hotmail.com